Breaking news

Rafael Nadal, eliminat în sferturi la Monte Carlo de compatriotul său David Ferrer

loading...

Rafael Nadal a fost eliminat vineri, în sferturile de finală ale turneului Masters de la Monte Carlo, de compatriotul său, David Ferrer.

nadal si ferrerPrincipalul favorit la turneul de tenis Masters de la Monte Carlo a fost eliminat vineri, încă în faza sferturilor de finală. Nadal, liderul ATP a fost învins în două seturi de David Ferrer, cu scorul de 7-5, 6-4.

Nadal, finalistul de anul trecut de la Monte Carlo, turneul pe care l-a câștigat de o ori consecutiv în carieră, a început prost sfertul de finală cu Ferrer. Rafa și-a pierdut serviciul și s-a luptat apoi 16 minute să facă re brake. Serviciul i-a jucat feste lui Nadal și astfel ibericul a pierdut primul set cu 5-7.

În setul doi, diferența de joc a fost și mai evidentă între Nadal și David Ferrer.  Liderul clasamentului de simplu masculin a cedat șis etul doi cu 4-6 și a ratat astfel accederea în semifinale.

David Ferrer va juca în careul de ași cu elvețianul Stanislas Wawrinka. Pentru accederea în semifinale, David Ferrer are asigurat un cec în valoare de 135,480 de euro și 360 de puncte ATP.

Nanal va pierde 420 de puncte ATP, întrucât în 2013 a fost finalist la Monte Carlo.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata