Breaking news

Rafael Nadal a câștigat turneul de la Madrid, după ce l-a învins pe Federer

loading...

Rafael Nadal s-a impus în fața elvețianului Roger Federer în două seturi și a câștigat finala turneului Open de la Madrid 2010.

rafael_nadalFinală de vis la Madrid. După fix un an, cei mai tari doi jucători din ultimii 10 ani în tenisul mondial s-au înfruntat pe zgură. După două ore 10 minute și 56 secunde de joc Nadal a învins la el acasă pe tenismenul Numărul 1 ATP Roger Federer, în două seturi 4-6, 6-7. Ibericul aflat în mare formă și mai puternic ca niciodată,  l-a învins clar pe elvețian în finala turneului madrilen și astfel urcă la 15 numărul partidelor câștigate pe zgură în acest sezon. Rafa s-a impus la Monte Carlo şi la Roma şi cu victoria de la Madrid  a atins recordul absolut la 18 titluri de Masters câştigate, performanţă la care elveţianul poate doar să viseze.

16 este numărul finalelor disputate între cei doi, din 20 de întâlniri! De 11 ori s-a impus ibericul în faţa lui Fed Ex în ultimul act, de 5 ori în finale de Grand Slam (practic, în afară de Roland Garros 2005, toate finalele de Grand Slam pe care le-a câştigat Rafa au fost după finale cu Fedeer – de 3 ori la Roland Garros, 1 dată la Wimbledon, 1 dată la Australian Open.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata