Breaking news

Premii în bani pentru jucătorii amatori de tenis de câmp care joacă în circuitul RTP!

loading...

Pe 15 aprilie, RTP dă start primului turneul de tenis din 2018, destinat jucătorilor amatori de tenis din România. Toţi jucătorii primesc premii, puncte RTP, iar câştigătorii primesc şi bani dar şi trofeul competiţiei.

Pentru prima dată în România, jucătorii amatori de tenis de câmp au parte de un circuit organizat pe regulile din circuitele profesioniste ATP şi WTA, unde cei mai buni jucători ai lumii sunt aplaudaţi de milioane de fani.

Primul turneu pe 2018 în circuitul RTP se va organiza pe 15 aprilie, la Tenis Club AMG din Bucureşti, fiind destinat jucătorilor amatori de tenis care au vârsta minimă de 18 ani. Turneul este de categorie RTP 50 cu tablou principal la simplu masculin de 32 de jucători, la fel şi la feminin. În timp ce tabloul de dublu masculin/feminin şi dublu mixt, este format din 16 perechi. Taxa de participare la turneu pentru o probă este de 60 lei. Înscrierea la turneu se face prin email la office@tenispremium.ro

Ca să poţi participa la un turneu RTP trebuie să te înscrii în circuit pe site-ul oficial, unde îţi vei crea profilul de jucător. Totul este gratuit întrucât RTP nu percepe taxă de membru.

Încă din primul tur, jucătorii primesc premii, prosop, apă, banane, un baton energizant şi arbitru de scaun la fiecare meci.

Ultima zi de înscriere la turneul RTP 50 din 15 aprilie, este 10 aprilie, însă doar azi, jucătorii mai prinde unul din cele patru locuri disponibile pe tabloul principal. Cei care se înscriu în intervalul 1-10 aprilie, cel mai probabil vor fi nevoiţi să joace calificări pentru a accede pe tabloul principal.

Pe lângă premiile primite în cadrul unui turneu, jucătorii vor primi bonus de participare în funcţie de numărul turneelor jucate în anul 2018.

Pe parcursul întregului an se vor organiza 13 turnee de categorie RTP 50, 12 turnee de categorie RTP 100, 6 turnee de categorie RTP 250, 2 turnee de categorie RTP 500, un turneu RTP 1000 şi Turneul Campionilor.

Detalii şi informaţii suplimentare despre circuitul RTP găsiţi pe site-ul oficial www.tenispremium.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata