Breaking news

Premii de peste 100.00 lei la Turneul Internaţional de Bowling din România

loading...

IDM Bucharest International Bowling Open aduce în acest an peste 70 de jucători profesionişti care se bat pentru premiile în valoare de peste 100.000 de lei.

popice romaniaIDM Bucharest International Bowling Open, singurul turneu internaţional de bowling în sistem open din România, sub egida World Tenpin Bowling Association (WTBA) şi European Tenpin Bowling Federation (ETBF), deschide astăzi competiția la IDM Club Bucureşti şi pune în joc premii de peste 100.000 de lei.

Peste 70 de jucători profesionişti din 12 ţări s-au înscris în competiţia din acest an. Printre aceştia se numără profesionişti din Top 50 mondial precum: legenda bowlingului internațional Brian Voss, campionul en-titre Giannis Stathtos, campionul Norvegiei – Bjorn Rudshagen și jucătorul numărul unu în Irlanda – Barry Foley. Lista înscrierilor de top este completată de Brian Valenta, un jucător cu un stil nemaiîntâlnit și, totodată, favoritul turneului de bowling.

Cătălin Gheorghe, românul cu cel mai bun rezultat la IBIBO 2012 și membru al echipei naționale, este favorit în finală. Românul este multiplu campion național, având în palmares peste 10 medalii obținute la competițiile pe echipe, categoriile duo, trio și individual. Cătălin este primul jucător român care a câștigat un turneu internațional de bowling.

Pe parcursul celor patru ani, IDM Bucharest International Bowling Open a devenit un turneu recunoscut și apreciat în circuitul internațional, iar anul acesta am atras unii dintre cei mai buni jucători din Top 50 mondial care vor concura și cu jucători români de top precum Cătălin Gheorghe”, a declarat Dragoş Tigoianu, Marketing&PR Manager IDM Club.

Turneul internaţional de bowling se va desfăşura pe două categorii: A (clasă profesionistă) şi B (clasă semiprofesionistă), diferenţa fiind făcută de media de joc a fiecărui participant. În categoria A sunt prezenţi jucătorii cu medii foarte mari (între 180 şi 300 de popice), iar în cazul jucătorilor semiprofesionişti, media de joc este de 180 de popice.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata