Breaking news

Portugalia și Rusia, eliminate de la Mondialul de Fotbal

loading...

Inevitabilul s-a produs. Portugalia și Rusia își iau adio de la Mondialul Brazilian încă din faza grupelor. Cele două mari echipe cu pretenții la titlul suprem în fotbal, vor vedea finala din fața micilor ecrane din postura de spectatori.

cristiano ronaldo - portugalia - ghanaPortugalia a bifat joi seară, prima victorie la Mondialul din Brazilia, în partida cu Ghana, scor 2-1, însă a fost o victorie amară care o duce direct acasă.

John Boye a deschis scorul pentru lusitani în minutul 31 al partidei disputate pe Stadionul Național din Brazilia și Portugalia a intrat la pauză cu avantaj.

În minutul 57, Asamoah Gyan a adus egalarea pentru Ghana iar speranțele portughezilor de calificare în optimi, dispăreau.

Cristiano Ronaldo a bifat primul său gol la Mondialul din Brazilia, însă, deși a adus victoria Portugaliei, golul a fost în zadar, întrucât țara lui a ratat calificarea.

Și asta întrucât neamțul Thomas Mueller a marcat golul victoriei pentru germania în partida cu USA și a lăsat acasă Portugalia.

Germania a câștigat Grupa G, cu 7 puncte, SUA e pe doi cu 4 puncte, Portugalia pe 3, tot cu 4 puncte, iar Ghana pe patru cu un singur punct.

Rusia a terminat la egalitate ultimul meci din Grupa H, disputat cu Algeria, scor 1-1 și a fost eliminată de la Mondial, întrucât a acumulat doar două puncte din trei meciuri.

Joi seară, Rusia a deschis scorul încă din minutul 6 prin Alexander Kokorin și a reușit să conducă până în minutul 60 când Algeria a egalat prin Islam Slimani.

În cealaltă partidă din Grupa H, Belgia s-a impus cu 1-0 în fața Coreei de Sud și a bifat astfel a treia victorie consecutivă, acumulând maximum de puncte.

Belgia e liderul Grupei H, cu 9 puncte, Algeria merge și ea în optimi cu un total de 4 puncte, Rusia a acumulat doar două puncte și pleacă acasă la fel ca și Coreea de Sud, care are doar un punct.

Așadar Portugalia și Rusia îngroașă lista țărilor cu pretenții la titlul mondial, eliminate încă din fața grupelor, fiind solidare astfel cu Spania, Italia și Anglia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata