Breaking news

Portugalia, 2-2 în partida cu SUA, la Mondialul din Brazilia

loading...

Portugalia a reușit un meci egal cu SUA, în ultimele secunde ale minutelor de prelungiri, și păstrează încă, șanse matematice, de calificare în optimile de finală ale Mondialului de fotbal din Brazilia.

usa - portugalia - fifa world cup 2014Portugalia a fost la un pas să plece acasă, duminică noapte, după primele două meciuri jucate pe tărâm brazilian. Lusitanii au reușit egalarea în ultimele secunde ale partidei cu americanii.

Portughezii au reușit deschiderea scorului în partida cu americanii încă din minutul 5, prin Nani și au sperat la calificarea în optimi, până în minutul 64 când au fost egalați.

Jermaine Jones a marcat un gol superb care a prăbușit echipa lusitană. Cristiano Ronaldo, cel care în această lună a cucerit pentru a doua oară Balonul de Aur, a jucat mult sub așteptări, iar colegii lui de echipă s-au prăbușit odată cu el.

Portughezii au primit lovitura de grație în minutul 81 când americanul Clint Dempsey a marcat pentru 2-1, aducând Statele Unite în avantaj și totul părea terminat pentru lusitani. Silvestre Varela a readus speranța în tabăra portughezilor după ce a reușit să marcheze în ultimele secunde, un gol superb, cu capul, din plonjare, egalând scorul la 2-2.

Portugalia face rost astfel de un punct de aur care o ține în viață până la ultimul meci disputat cu Ghana. Însă dacă partida dintre SUA și Germania se va termina la egalitate, indiferent de rezultatul partidei cu Ghana, Portugalia va pleca acasă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata