Breaking news

Pițurcă, forțat să demisioneze. FRF i l-a pus șef pe Iordănescu

loading...

Anghel Iordănescu a fost numit de FRF, director tehnic, fiind astfel, șeful direct al antrenorului Victor Pițurcă. Prin această decizie, Mircea Sandu îl forțează pe Pițurcă să-și dea demisia.

anghel iordanescu si victor piturcaAnghel Iordănescu a fost numit, luni, în şedinţa de luni a Comitetului Executiv al FRF, în funcţia de director tehnic al FRF.

Comitetul Executiv a aprobat, la propunerea mea, numirea domnului Anghel Iordănescu în funcţia de director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, care va avea atribuţii, printre altele, de coordonare a procesului de elaborare a strategiei federaţiei privind selecţia, pregătirea, participarea în competiţii. Aici vor fi angrenaţi antrenorii echipelor naţionale, specialişti din direcţia tehnică, şcoala federală de antreori, IEFS, Institutul Naţional de Cercetare şi aşa mai departe„, a spus Mircea Sandu.

La auzul veștii, Victor Pițurcă a luat foc: Iordănescu este un prieten, îl respect și-l voi respecta, dar nu va fi șeful meu niciodată! Să fie clar!

Anghel Iordănescu va propune, pe viitor, numele pentru posturile de selecţioner. Mircea Sandu a precizat că Anghel Iordănescu are la dispoziţie aproximativ opt luni pentru a elabora o strategie pentru fotbalul românesc.

Anghel Iordănescu a fost selecționerul naționalei în perioada 1993-1998 şi 2002-2004, calificând România la ediţiile din 1994 şi 1998 ale Cupei Mondiale şi la Euro 1996 şi 1998.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata