Breaking news

Petru Alexandru Luncanu și Victor Crivoi au câștigat turneul de dublu de la Sibiu

loading...

Victor Crivoi și Alexandru Petru Luncanu au câștigat sâmbătă, turneul de dublu masculin de la Sibiu. Românii i-au învins în două seturi pe sârbii Ilija Bozoljac și Dusan Lajovic, favoriți numărul trei ai competiției de 42,500 de euro.

victor crivoi - alexandru petru luncanuRomânii au făcut un meci fantastic sâmbătă, la Sibiu Open. La două ore după ce a ratat calificarea în finala de simplu, Petru Luncanu a câștigat alături de Victor Crivoi, trofeul la dublu.

Este primul trofeu ATP din carieră câștigat de Petru Alexandru Luncanu care a avut o săptămână de vis la Sibiu Open.

Victor Crivoi și Petru Alexandru Luncanu s-au impus în finala de dublu, în două seturi, scor 6-4, 6-3 după o oră și un minut de joc.

Dacă Luncanu este pe locul 427 la dublu, Victor Crivoi nu are nici măcar clasament la dublu. Din acest motiv, românii se pot bucura și mai mult de victorie întrucât s-au impus în fața favoriților numărul trei ai competiției.

Victor Crivoi și Alexandru Luncanu vor încasa un cec de 2650 de euro și vor primi câte 90 de puncte ATP.

Cele 90 de puncte ATP îl vor propulsa pe Victor Crivoi până pe locul 582 în ierarhia de dublu masculin a ATP. În timp ce Alexandru Petru Luncanu va urca de luni pe locul 293 ATP, cel mai bun din carieră la dublu masculin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata