Breaking news

Petru Alexandru Luncanu, în optimi de finală la turneul ATP Challenger de la Andria

loading...

Petru Alexandru Luncanu s-a calificat marți, în optimile de finală ale probei de simplu masculin din cadrul turneului de tenis ATP Challenger de la Andria, Italia, competiție dotată cu premii totale de 42.500 de dolari.

alexandru petru luncanu - challenger aradPetru Alexandru Luncanu, aflat pe locul 443 în ierarhia ATP de simplu, venit din calificări, s-a impus marți, în primul tur, în fața lui Dimitar Kuzmanov din Bulgaria, aflat pe locul 303 mondial.

Românul s-a impus în două seturi, scor 76(10-8), 7-5, după un meci care a durat două ore și 25 de minute.

În optimi de finală, Petru Alexandru Luncanu va juca cu ucraineanul Illya Marchenko, locul 97 ATP și al doilea favorit al competiției de la Andria.

Calificarea în optimi de finală îi asigură lui Luncanu un cec în valoare de 730 dolari și 8 puncte ATP la care se adaugă și cele 5 din calificări.

Tot marți, Luncanu a jucat în primul tur și la dublu masculin, unde a făcut pereche cu Adelchi Virgili. Cei doi au fost învinși de perechea formată din Ivan Sabanov și Matej Sabanov, scor 6-2, 6-2.

Costin Pavăl și Patrick Grigoriu, favoriți numărul trei ai competiției, au pierdut tot în primul tur la dublu masculin la Andria în fața perechii formate din Egor Gerasimov și Dimitar Kuzmanov, scor 6-1, 6-4.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata