Breaking news

Peste 500 de participanți la Crosul Tineretului din București

loading...

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO, a dat startul la “Crosul Tineretului”, desfășurat miercuri la București.

crosul tineretului - gabi szaboGabriela SZABO a dat startul  „Crosul Tineretului” . Evenimentul a început la ora 10.30 în Parcul Tineretului din Bucureşti și a avut ca scop promovarea sportului de masă, educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă. „Crosul Tineretului” a reunit peste 500 de alergători de toate vârstele, pentru o competiţie desfăşurată pe un traseu de aproximativ 2 500 m.

Acest cros se desfășoară azi în întreaga Românie. La aceeași oră s-a dat startul în mai multe orașe din țara noastră. Este un mesaj foarte clar pe care noi, Ministerul Tineretului și Sportului, împreună cu Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, dorim să-l transmitem copiilor, ca prin sport pot să crească frumos. În plus, așa cum îmi place mie să spun, prin sport avem o națiune mai frumoasă și mai sănătoasă. Avem nevoie de un număr cât mai mare de tineri să fie alături de noi și să se bucure de evenimentele pe care le organizăm”, a declarat Gabi SZABO.

„Crosul Tineretului” este un eveniment ce face parte din proiectul „Zilele Tineretului”, desfăşurat între 02 – 09 Mai 2014 şi vine să promoveze educaţia sportivă în rândul tinerei generaţii. Ministerul Tineretului şi Sportului şi partenerii săi îşi propun ca evenimentul să devină o tradiţie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata