Breaking news

Peste 200 de sportivi participă la Avrig Mountain Bike Race

loading...

În weeekend-ul următor debutează Triada MTB 2015 cu prima etapă „Avrig Mountain Bike Race” la care vor participa peste 200 de sportivi.

AVRIG MTB RACEAvrig Mountain Bike Race se desfășoară în perioada 30 – 31 mai 2015, la Avrig, unde peste 200 de sportivi profesioniști și amatori vor fi prezenți pentru a lua startul la această competiție de ciclism montan.

Sportivii legitimați vor avea categorii separate în timp ce amatorii vor fi împărțiți pe categorii de vârstă. Startul se va da duminică 31 mai la ora 11:00 din centrul orașului Avrig, strada Gheorghe Lazăr. Primii concurenți sunt așteptați să sosească la aproximativ 2 ore după start, sosirea fiind în același loc cu startul.

Traseul de la Avrig măsoară 43 de kilometrii pe dealurile din zonă fiind de nivel mediu ca dificultate, accesibil majorității practicanților de mountain biking. În aceste zile se fac ultimele pregătiri care includ curățarea și marcarea traseului dar și igienizarea lui cu sprijinul primăriei orașului Avrig.

Sâmbătă în centrul orașului Avrig se vor organiza începând cu ora 13 concursuri pentru copii între 4 și 14 ani, iar începând cu ora 16 va avea loc un concurs de mountain bike cross country eliminator (XCE). Traseele acestora vor fi amenajate parțial pe străzile orașului și parțial în grădina Palatului Bruckenthal.

Proba de Cross Country Eliminator este una spectaculoasă, introdusă recent în programul competițiilor internaționale, la Avrig fiind prezenții unii din cei mai buni sportivi din România.

Festivitățile de premiere sunt programate pentru sâmbătă ora 18 respectiv duminică ora 15.00.

Toate detaliile legate de înscrieri, program, trasee, clasamente etc. pot fi găsite pe site-ul www.bikeromania.ro și pe pagina de facebook.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata