Breaking news

Peste 1200 de luptători vin la JUDGEMENTDAY – ROMÂNIA 2014

loading...
0 4

Sala „Lucian Grigorescu” (fosta  FLOREASCA) va găzdui cea de-a X-a ediţie a competiţiei internaţionale JUDGEMENTDAY – ROMÂNIA 2014.

JUDGEMENTDAY - ROMÂNIA 2014Sâmbătă, 29 şi duminică, 30.11.2014, orele 09.00 – 18.30 se da lupta finală pentru cea mai înalta poziţie a podiumului, la OPENUL JUDGEMENTDAY—ROMÂNIA, competiţie de nivel internaţional organizată de Federaţia Română de FREESTYLE KICKBOXING şi Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti.

Competiţia va începe la ora 09:00, dechiderea oficială având loc pe 29.11.2014, ora 13:00 la Sala „Lucian Grigorescu” (fosta  FLOREASCA) – gazda competiţiei ce reuneşte peste 1200 dintre cei mai buni sportivi aflaţi în cursa pentru un loc pe podium.

Miza este cu atât mai mare pentru participanţi cu cât la această competiţie îşi vor face simţită prezenţa sportivi din peste 20 ţări, concursul crescând în valoare de la an la an.

Patru Federaţii Mondiale sprijină acest eveniment: WKA, WTKA, ISKA, WAKO şi vor avea observatori la această competiţie, dorindu-se ca, începând cu ediţia a X-a, JUDGEMENTDAY – România să fie inclusă în circuitul mondial.

70 de arbitri au misiunea de a evalua performanţele sportivilor JUDGEMENTDAY – ROMÂNIA 2014 pe cele 6 suprafeţe de luptă şi un ring amplasate în Sala „Lucian Grogorescu” (fosta Floreasca) din Capitală.

Competiţia va putea fi urmărită on-line la următoarea adresă: http://www.ustream.tv/channel/judgement-day-tournament

JUDGEMENT DAY este o competiţie-eveniment creat pentru dezvotarea şi promovarea sportivilor practicanţi de arte marţiale, atât la nivel competiţional cât şi de imagine, care aduce împreună practicanţi de arte marţiale din toate stilurile (shotokan, goju ryu, wado ryu, wushu, kempo, kyokushin, kickboxing, MMA, K1 etc.) şi din toate ţările pentru a concura în România, creând astfel un adevărat spectacol al artelor marţiale şi al sporturilor de contact având un mare impact asupra publicului.

Acest eveniment care a căpătat o anvergură deosebită odată cu recunoaşterea acestuia de către forurile internaţionale, şi cuprinderea lui începând din anul 2009 în circuitul W.A.K.O. (Organizaţia Mondială de Kickboxing) a atins în anul 2013, la cea de-a IX-a ediţie: un număr de 940 luptători, 2000 spectatori, 5 suprafeţe de luptă simultan, un ring și 9 ţări participante!

Anul acesta se așteaptă peste 1200 de luptători din 21 de țări participante, care se vor lupta pe 6 suprafețe de luptă simultan și un ring.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata