Breaking news

Peste 1.100 de bicicliști vor pedala la Dumbrava cu Mărgăritar în Parcul Natural Comana

loading...
0 5

Peste 1.100 de rideri s-au înscris deja la cursa ce se va desfășura pe 8 august la Dumbrava cu Mărgăritar în Parcul Natural Comana.

Dumbrava cu Margaritar_Riders Club 4Una dintre cele mai frumoase competiții de ciclism ale verii datorită locației și frumuseților naturale deosebite este fără îndoială Dumbrava cu Mărgăritar, eveniment organizat de Riders Club pe 8 august, în Parcul Natural Comana.

Invitația la distracție în natură a fost deja acceptată de peste 1.100 de cicliști care s-au înscris deja în competiție.

Dumbrava cu Mărgăritar va lua startul în localitatea giurgiuveană Mihai Bravu și promite o experiență aparte prin atractitivitatea zonei, traseele de concurs, dar și serviciile și beneficiile oferite.

Verdeață cât se poate cuprinde cu ochii, poteci răcoroase, faună bogată, multă voie bună și rost de distracție maximă pe două roți este ceea ce îi așteaptă pe concurenți!

Aflată la cea de-a treia ediție, competiția din calendarul de ciclism al Riders Club vă poartă pașii și roțile pe 3 trasee de concurs ce îmbină într-un mod armonios drumurile forestiere și single track-urile speciale: Scurt, de 13 km, destinat copiilor sub 14 ani dar și oricărui rider începător; Standard, de 20 km, dedicat celor care au peste 14 ani și ceva mai multă experiență competițională; Epic, de 40 km, care provoacă cicliștii bine antrenați și căliți în curse MTB să dea ce au mai bun.

Pe aceste trei rute se vor desfășura nu mai puțin de 40 de curse, împărțite pe abilități și categorii de vârstă.

Cei care nu și-au rezervat încă un loc în concurs mai au ocazia astăzi, 5 august, până cel târziu la ora 23:59, când este ultima zi de înscriere online și de achitare a taxei de participare la Dumbrava cu Mărgăritar.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata