Breaking news

Performanţă fantastică la 38 de ani. Lavinia Şulea a cucerit maratonul pe Transfăgărăşan!

loading...

Lavinia Șulea, în vârstă de 38 de ani, mama a două fete gemene, originară din Făgăraş, judeţul Braşov, a cucerit TransMaratonul desfăşurat pe cel mai frumos drum din lume, Transfăgărăşan. Performanţa Laviniei este incredibilă întrucât este pentru prima oară în carieră când aleargă un maraton.

lavinia sulea - transmaraton 2017Atunci când vrei cu adevărat ceva în viaţă, vei reuşi doar dacă crezi în visul tău. Lavinia Şulea a început să alerge în competiţii sportive naţionale şi internaţionale, în urmă cu doi ani. A vrut să-şi depăşească limitele şi să îndemne românii să facă sport, întrucât ea crede că mişcarea este elixirul tinereţii.

Prezentă pentru al doilea an consecutiv la TransMaraton, dar prima dată ca participant la maratonul desfăşurat pe Transfăgărăşan, Lavinia Şulea a reuşit o performanţă istorică. A terminat prima cursa de 42 de kilometri, la feminin, reuşind să treacă linia de sosire a patra dintre toţi participanţii, în 4 ore, 24 de minute şi cinci secunde.

“Am făcut de multe ori în minte, înainte de concurs, acest traseu şi am simţit că pot să-l termin prima. După ce am trecut linia de sosire am avut un sentiment de mulţumire şi motivare pentru următoarele concursuri. Din punct de vedere fizic mă simt mult mai bine. Sportul te face să fi organizat şi să ai un stil de viaţă mai sănătos. Schimbarea profundă e la nivel mental. Acolo poţi sau nu să termini un concurs. Să alergi pe Transfăgărăşan e o plăcere. Natură efectiv îţi da putere, gândul că susţin o cauză şi văzându-l pe Iliuţă(soţul), tot mereu în faţă mea încurajându-mă a fost un plus de energie. Abia aştept să alerg din nou la Transmaraton. Îmi doresc că la anu să mă înscriu la proba de ultramaraton. Turuor celor care doresc să se apuce de alergat le spun să-şi urmeze visul şi să lucreze la el. Totul e posibil indiferent de vârstă“, a declarat Lavinia Şulea în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.transmaraton - lavinia sulea

Lavinia Şulea a alegerat la Transmaraton pentru a susţine proiectul social Pădurea copiilor. Proiectul are drept obiectiv împădurirea suprafeţelor degradate din sudul României.

Pe 17 septembrie a fost prima dată când a alergat un maraton şi culmea l-a şi câştigat. În 2016, Lavinia Şulea a participat la cursa de semimaraton de 21 km la Transmaraton, unde a fost prima la feminin. De dată această a fost prima, sosind a patra dintre toţi competitorii, bărbaţi şi femei.

rezultat transmaraton 2017

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata