Breaking news

Patrick Ciorcilă, urcare spectaculoasă de 109 locuri în clasamentul ATP

loading...

Urcare spectaculoasă a jucătorului român de tenis, Patrick Cirocilă, în clasamentul mondial ATP. Românul a reușit o urcare spectaculoasă de 109 locuri față de poziția ocupată în urmă cu două săptămâni.

Patrick CiorcilăPatrick Cirocilă, în vârstă de 16 ani,  continuă ascensiunea în clasamentul mondial ATP, confirmând astfel că se află pe val, fiind cel mai promițător tânăr jucător român.

Patrick Cirocilă a urcat 109 locuri în ierarhia ATP, până pe locul 664, cu 34 de puncte acumulate. Fiind cea mai bună poziție obținută în carieră de Ciorcilă. Acest lucru îi va da încredere și îi va facilita accesul în turneele de calificare pe tablourile principale de simplu ATP Challenger.

O urcare și mai spectaculoasă, în ierarhia ATP a reușit-o Robert Constantinovici. Românul a urcat 715 poziții în ierarhia mondială, fiind în prezent pe locul 991, cu 9 puncte acumulate.

Și Victor Crivoi a reușit să urce 40 de locuri în ierarhia mondială, până pe locul 194, cu 245 de puncte acumulate, grație calificării în semifinala ATP Challenger de la Timișoara.

Marius Copil a coborât 7 locuri în ierarhia mondială, până pe poziția 132, cu 435 puncte acumulate.

Adrian Ungur a urcat două locuri, până pe locul 92, cu un total de 583 de puncte.

În timp ce Victor Hănescu a pierdut trei locuri, fiind acum pe poziția 51 cu 857 puncte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata