Breaking news

Patrick Ciorcilă a ratat calificarea în turul doi la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

loading...

Patrick Ciorcilă a fost învins luni, în primul tur al probei de simplu masculin din cadrul turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, de către Sergiy Stakhovsky.

patrick ciorcilăPatrick Ciorcilă, posesorul unui wild card, a fost învins luni, în trei seturi, în primul tur al turneului de tenis de la București, de Sergiy Stakhovsky. Românul a început bine meciul cu ucraineanul și a reușit să-și adjudece primul set cu 6-2. Din păcate s-a relaxat în setul doi, a pierdut contactul cu jocul, nu a mai simțit mingea în teren și l-a pierdut cu 2-6. După care a cerut un timeout medical din cauza unei probleme la piciorul stâng.

În setul trei, după ce a ratat patru mingi de brake la scorul de 1-1, Patrick Ciorcilă a căzut psihic și fizic și nu a mai reușit să reintre în meci. În cele din urmă a pierdut partida cu Stakhovsky, cu scorul de 6-2, 2-6, 1-6.

Este pentru al doilea an consecutiv când Patrick Ciorcilă joacă la turneul de la București cu  Sergiy Stakhovsky. Anul trecul a jucat cu ucrainieanul în primul tur al calificărilor, fiind învins în două seturi. Azi, românul a jucat mult mai bine decât anul trecut dar nu a reușit însă să își mențină nivelul de joc din primul set.

Cred că m-am relaxat puțin, după primul set. Am greșit la startul celui de-al doilea set. Am avut emoții, și problemele astea medicale musculare, pe care le am, dar care nu au nicio legătură cu faptul că am pierdut meciul. El a fost mai bun. Cred că mi-a luat puțin din energie. Pentru că întradevăr s-a jucat la un ritm intens. Cred că s-a făcut diferența la retur, am greșit multe mingi la retur, la fel ca și anul trecut. Îmi pare rău că nu am câștigat și că nu au fost mai strânse seturile doi și trei. Am fost puțin nervos pentru că am vrut să mă țin strns de el și am vrut să-l fac să muncească pentru fiecare minge”, a declarat Patrick Ciorcilă pentru exclusivNEWS.ro.

Pe tabloul de simplu masculin la BRD Năstase Tiriac Trophy 2014 se mai află Victor Hănescu, Marius Copil și Adrian Ungur.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata