Breaking news

Patricia Maria Tig, două victorii într-o zi la turneul BRD Bucharest Open 2015

loading...

Patricia Maria Tig a debutat cu victorie în circuitul WTA. Românca a izbutit luni, două victorii la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2015, desfășurat la Arenele BNR.

Patricia Maria TigPatricia Maria Tig, locul 170 mondial și posesoare a unui wild card, a reușit luni, să producă prima surpriză pe tabloul principal de simplu feminin. La primul său meci de debut în circuitul WTA, românca a învins-o pe Silvia Soler Espoinosa. După ce a pierdut primul set cu 6-4, iberica a renunțat la partidă în setul doi când era condusă cu 3-1 de româncă.

La nici două ore de la această victorie, Patricia Maria Tig a mai bifat încă una, dar la dublu feminin alături de Andreea Mitu. Româncele au reușit să le elimine în trei seturi pe favoritele numărul doi, cuplul format din Julia Goerges și Petra Martic. Țig și Mitu au câștigat primul set cu 6-3, l-au cedat pe al doilea cu 3-6, după care au reușit să se impună la limită în super tie-break cu 10-8.

Tot azi, Cristina Dinu a reușit să acceadă pe tabloul principal de simplu feminin, după ce în ultima rundă a calificărilor a eliminat-o pe SHVEDOVA, Yaroslava Shvedova, principală favorită a turneului de calificare.

Cristina Dinu, aflată abia pe locul 369 WTA, s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-3, după o oră și 18 minute de joc. În primul tur la simplu, Dinu va juca cu Denisa Allertova locul 79 mondial.

Tot luni, în prima zi a BRD Bucharest Open 2015, Alexandra Cadanțu și Elena Bogdan, deținătoarele trofeului la dublu din 2014, s-au impus în două seturi, scor 6-3, 6-3, în fața româncelor Jaqueline Cristian și Elena Ruse.

Astfel că după prima zi de turneu, România are două echipe în sferturi la dublu, o româncă în turul doi la simplu și șapte românce în total pe tabloul principal de simplu feminin de la BRD Bucharest Open 2015.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata