Breaking news

Partida de fotbal dintre Chiajna și Steaua, amânată

loading...

Meciu Steaua – Concordia Chiajna, programat sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a III-a a Ligii I, a fost amânat la solicitarea oficialilor Concordiei.

steaua - fc viitorulDerby-ul dintre Steaua și Rapid nu se va mai juca, întrucât TAS a retrogradat rapidișii în Liga a II-a.

La nici două ore după ce FC Steaua Bucureşti anunţase pe site-ul oficial, că, în urma deciziei TAS, echipa a juca sâmbata, de la ora 21.00, împotriva CS Concordia Chiajna, partida a fost amânată.

Concordia Chiajna a solicitat amânarea partidei pe motiv că nu are timp să pregătească meciul cu Steaua în nici 24 de ore.

Vineri, TAS a obligat Federaţia Română de Fotbal să înregistreze CS Concordia Chiajna în campionatul Ligii I din România pentru sezonul 2013/2014, în locul SC FC Rapid SA. Instanţa de la Lausanne a anulat astfel decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj dintre CS Concordia Chiajna şi SC FC Rapid SA.

Surse din cadrul clubului Steaua au declarat pentru MEDIAFAX că până vineri se vânduseră aproximativ 10.000 de bilete la acest meci.

Rapid a jucat deja două partide în acest sezon, scor 1-2, cu FC Vaslui în deplasare şi 1-1, cu Viitorul Constanţa acasă.

FC Steaua precizează că suporterii care şi-au achiziţionat bilete pentru partida cu Rapid şi nu vor dori să participe la cea cu Concordia Chiajna au posibilitatea de a-şi recupera banii de la casele de bilete de la Arena Naţională, până la începerea partidei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata