Breaking news

Pandurii Tg. Jiu au fost învinși în Europa League de Dnepr cu scorul de 1-0

loading...

Pandurii Tg. Jiu au pierdut primul meci din cadrul Gurpei E a Europa League, disputat joi seară, pe Cluj Arena, cu ucrainienii de la Dnepr Dnepropetrovsk.

Pandurii Tg. Jiu si DneprJucătorii de la Pandurii au pierdut partida la limită, scor 1-0, prin golul marcat în minutul 38 de Ruslan Rotan, în urma unui corner.

Dnepr a deţinut iniţiativa din startul jocului şi şi-a creat prima ocazie prin brazilianul Matheus (8), care a reluat cu capul spre colţul lung, dar balonul a ratat ţinta. Gorjenii au evoluat destul de timid, iar situaţiile periculoase au fost destul de rare.

Oaspeţii au beneficiat de o sumedenie de faze fixe din preajma porţii lui Stanca, dar goalkeeper-ul vicecampioanei României a reuşit să reţină în doi timpi reluarea lui Zozulia (16), însă a fost învins de Rotan (38), după un corner bătut de Konoplianka: 0-1.

Rotan nu ar mai fi trebuit să fie pe teren, după ce arbitrul l-a iertat de al doilea cartonaş galben în min. 34, după o intrare cu talpa la Erico.

Echipa lui Juande Ramos a avut un forcing de final de primă repriză, însă nu a reuşit să mai marcheze. Matheus, lansat de Zozulia, a trecut de Stanca, dar Unguruşan a respins de pe linia porţii (40), Konoplianka a tras la colţul scurt (41), iar apoi Bruno Gama (44) a şutat pe poartă şi el, ambele baloane fiind reţinute de Stanca.

În partea secundă, Pandurii a evoluat ceva mai bine, însă a făcut-o în continuare crispat, precipitat, în faţa unei echipe care nu a riscat aproape de loc, făcând un joc economicos. Totuşi, Stanca a fost întrebuinţat în min. 61 la şuturile lui Kankava şi Konoplianka.

Una dintre cele mai bune faze ale echipei antrenate de Cristian Pustai a fost o contră rapidă purtată de Buleică (72), însă şutul său a trecut pe lângă poartă. Imediat, Matheus (73) a ratat o mare ocazie de a dubla avantajul formaţiei sale. Selezniov a fost şi el aproape de gol (76), dar reluarea sa a fost slabă, fără emoţii pentru Stanca.

Următorul meci pe care îl vor disputa gorjenii în Europa League va fi cu echipa portugheză FC Paços de Ferreira.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata