Breaking news

Pandurii s-au calificat în finala Cupei Ligii la fotbal

loading...

Pandurii Tg. Jiu au învins echipa Dinamo București, marți seară, în returul semifinalei Cupei Ligii, și s-au calificat în finala competiției fotbalistice ce va avea loc pe 20 mai pe Național Arena din București.

pandurii tg jiuPandurii s-au impus marți seară, în deplasare, pe stadionul din Șoseaua Ștefan Cel Mare, în fața lui Dinamo, cu scorul de 3-1, după ce în manșa tur au câștigat cu scorul de 2-1.

După o primă repriză de tatonare, care s-a încheiat 0-0, Pandurii au deschis scorul în minutul 65, prin Deivydas Matulevicius, care a marcat în urma executării unei lovituri de la 11 metri.

Penalty-ul a fost acordat după ce camerunezul Fai l-a faultat în careu pe Răduț. În minutul 71, Marian Pleașcă a făcut 2-0 pentru Pandurii.

Dinamo a marcat un singur gol în minutul 8-4 prin Gicu Grozav, însă totul s-a năruit când în minutul 89 Mihai Răduț a marcat cel de-al treilea gol pentru Pandurii Tg. Jiu.

Astfel că după 90 de minute de joc, Pandurii s-au impus cu 3-1 și merg în final Cupei Ligii ce se va disputa pe 20 mai pe Național Arena din București.

Cea de-a doua finalistă va fi decisă miercuri seară, când Astra și Steaua joacă la Giurgiu, returul semifinalei. În prima manșă, Steaua s-a impus cu 3-0 în Ghencea și este ca și calificată în finală.

Pentru accederea în semifinale, Dinamo este recompensată cu suma cumulată de 105.000 euro. În timp ce Pandurii au garantat un cec de  175.000 de euro, iar dacă vor câștiga cupa, vor primi 275.000 euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata