Breaking news

Pandurii, remiză albă în ultimul meci din Europa League

loading...

Pandurii Târgu Jiu au terminat la egalitate, partida cu Pacos, ultimul meci din Europa League. Pandurii au încheiat astfel, pe ultimul loc în Grupa E a Europa League.

pandurii - pacosGorjenii au fost mai buni decât lusitanii, în partida disputată joi seară pe stadionul Cluj Arena.

Pandurii au început destul de bine meciul, pe un teren înghețat și a avut prima ocazie de gol în minutul 5, dar șutul lui Ciucur s-a dus alături de poartă. Oaspeții au replicat prin Seri în minutul 8, însă Stanca a respins în față șutul său.

În partea secundă, jucătorii echipei  Pacos de Ferreira au avut o prestație mai bună, au jucat mai sus și chiar și-au creat două șanse de gol, prin Hurtado (67) și Bebe (85).

După 90 de minute de joc, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Pandurii încheie astfel parcursul lor în Europa League, cu doar două puncte acumulate.

 

Eric a declarat după meci, la Digi Sport, că rămâne cu experienţa din Europa, dar spune că aceasta ar putea fi ultima pentru unii dintre jucători: Cea mai frumoasă amintire rămâne calificarea în grupe. Am încercat o victorie azi, am avut multe ocazii. Pentru mulţi este o experienţă bună, pentru alţii ar putea fi ultima. Am jucat cu mulţi jucători valoroşi, am încercat să dăm totul din noi, dar nu a ieşit ce am vrut. Am încercat să reprezentăm România. Am ratat foarte mult, terenul a fost rău.

Pandurii Târgu Jiu au încheiat astfel pe ultimul loc în grupa E a Ligii Europa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata