Breaking news

Opt persoane candidează la funcția de președinte al FRF

loading...

Opt persoane se bat pe 5 martie pentru scaunul de președinte al Federației Române de Fotbal. Cele mai mari șanse le are fostul internațional, Gheorghe Popescu.

nationala fotbal romaniaGheorghe Popescu, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Minifotbal, Vasile Avram, fost președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Chivorchian, fost președinte al cluburilor FCM Bacău, Ceahlăul și Poli Timișoara, foștii fotbaliști Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu și Octavian Popescu, precum și profesorul Paul Zarna sunt cei opt candidați.

Termenul limita de depunere a documentelor a fost luni, 17 februarie, ora 24,00, dar acesta a fost prelungit cu încă 48 de ore, pentru eventualele documente expediate prin poșta sau curierat.

Urmează ca toate documentele să fie analizate în cadrul compartimentului juridic al Federației Române de Fotbal. La alegerile programate la data de 5 martie 2014 vor putea sa candideze doar persoanele care au dosarele validate.

Mircea Sandu, actualul președinte al FRF, se află în funcție din august 1990. Acesta a anunțat că a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat la șefia Federației.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata