Breaking news

Oltenii au echipă de fotbal. CS U Craiova a fost primită în Liga a II-a

loading...

După o pauză de doi ani, municipiul Craiova are din nou o echipă de fotbal ce va evolua în Liga a II-a. Mititelu amenință cu represalii și spune că echipa va fi exclusă din campionat.

universitatea.craiovaCS Universitatea Craiova, gruparea susţinută de Primărie, a fost înştiinţată oficial marți, că va evolua în Liga 2, în sezonul viitor.

Echipa antrenată de Eric Linkar îşi va disputa meciurile pe arena “Ion Oblemenco” şi va fi colegă de serie cu Universitatea Craiova, formaţia lui Adrian Mititelu.

Cel mai probabil, FRF va accepta ca Mititelu să intre în Liga a II-a cu echipa FC Universitatea. Finanțatorul fostei echipe Universitatea Craiova a spus că nu va ataca echipa Primăriei, dacă aceasta va renunța la numele de Universitatea. În caz contrar, Mititelu spune că echipa susținută de primărița Lia Olguța Vasilescu, ar urma să fie exclusă din campionat.

”Voi lăsa echipa Olguței în pace dacă renunță la numele Universitatea. Dacă nu, până în etapa a 7-a vor fi excluşi din campionat. Ați văzut ce face TAS-ul, nu se joacă. Acum este momentul să vedem cât de mult și-au dorit oltenii întoarcerea adevăratei echipe a lor, să fie alături de noi. Daca doamnă primar foloșeste un singur teren de antrenament și mie mi-l dă pe al doilea consider că lucrurile chiar sunt în regulă. Dacă Primarul nu-mi pune bețe în roate în doi ani pot face o echipa să mă lupt în Liga 1. Aștept să văd cât de olteancă e”, a spus Mititelu la Radio GSP.

Liga 2, în sezonul 2013-2014, va fi formată din două serii a câte 14 echipe, în timp ce de la anul vor rămâne câte 12 formaţii în fiecare serie şi se va introduce sistemul play-off/play-out.

Componența celor două serii de divizie secundă, se va stabili pe 14 august.

Patru formații care ar fi avut drept de participare în liga secundă s-au retras sau sunt pe punctul de a face acest lucru: FC Argeș, CS Severin, Luceafărul Oradea din seria vest și CS Otopeni din est.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata