Breaking news

Oltchim învinsă de Viborg în manșa tur a finalei Ligii Campionilor

loading...

Oltchim a pierdut manșa tur a finalei Ligii Campionilor, desfășurată în Danemarca. Echipa daneză a măturat cu româncele în repriza a doua și a reușit să câștige meciul cu 7 goluri diferență.

principalaDeși au început bine meciul, conducând în primele 15 minute și la 2 goluri diferență, handbalistele de la Oltchim au cedat în a doua repriză, și au fost făcute șah mat de daneze, care efectiv au măturat pe jos cu handbalistele românce. Oltchim a reușit să deschiă scorul și s-a menținut la conducerea partidei chiar și la două goluri difență în prima jumătate a primei reprize, după care, au început să apară ratările individuale, fetele lui Voina au reușit să piardă câteva mingi importante prin greșeli copilărești, ceea ce le-a permis danezelor să preia conducerea jocului și să se desprindă și la trei goluri diferență. Numai prezența de spirit și paradele Paulei Ungureanu care a scos multe mingi dificile a făcut ca scorul să nu fie mai mare în prima repriză. La pauză Oltchim era condusă de Viborg cu trei goluri, scor 14-11. Deși au îneput repriza în superiritate numerică, handbalistele de la Oltchim nu au știut să profie de acest lucru și au primit două goluri în doar un minut de joc. Danezele au simțit momentul mai slab al jucătoarelor de la Oltchim și au pus tăpânire pe joc, preluând autoritar conducerea pe tabela de marcaj și la 10 goluri diferență. Jucătoarelor românce nu le-a mai ieșit nimic, au ratat pe bandă rulantă, și au încasat gol după gol. Pe final de partidă, fetele lui Voina și-au mai revenit un pic și au reușit să mai reducă din diferență. Scor final în manșa tur a finalei Viborg – Oltchim 28 – 21 și handbalistele românce vor juca în misiune imposibilă săptămâna viitoare în manșa retur a finalei Ligii Campionilor, desfășurată în Sala Polivalentă din București, dacă vor să câștige trofeul european.

loading...
1 Comentariu
  1. Sachin spune

    Păcat că nu au reuşit să iasă campioane eensă este bine şi aşa, măcar ne putem me2ndri că au ajuns pe2nă acolo. Nasol este fatupl că nu cred că vor fi răsplătite pe măsură ar merita ceva motivări financiare şi cred că cel mai bine ar fi să cunoscă rome2nii performanţa lor..-= Stefan Oanceab4s last blog .. =-.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata