Breaking news

Oltchim a învins-o pe Ferencvaros și este la un pas de semifinalele Champions League

loading...

Victorie superbă reușită de Oltchim, sâmbătă în Ungaria cu Ferencvaros, în Grupa Principală a Ligii Campionilor. Campioana României și-a luat revanșa în fața unguroaicelor chiar la ele acasă.

oltchim victorie in ungariaOltchim a bifat sâmbătă a treia victorie consecutivă în Grupa Principală a Ligii Campionilor la handbal feminin și este la un pas de semifinale.

După eșecul usturător din manșa tur de la Vâlcea, azi, româncele le-au bătut zdravăn pe unguroaice.

După o primă repriză foarte slabă, Oltchim a renăscut în a doua repriză și a reușit să preia conducerea pe tabela de joc, năucind unguroaicele.

În minutul 49, Oltchim conducea  pe Ferencvaros cu cinci goluri, scor 25-20.

Însă câteva greșeli făcute în atac și apoi în apărare de către românce a permis unguroaicelor să recupereze două goluri, profitând și de superioritatea numerică de două minute, ca urmare a eliminării lui Bulatović.

Însă, jucătoarele de la Oltchim au revenit rapid în joc și în minutul 26 și 20 de secunde s-au distanțat la 6 goluri diferență.

Oltchim a obținut o aruncare de la 7 metri în ultimele secunde ale meciului, executată impecabil de Bulatović. Astfel că după 60 de minute de joc, Oltchim s-a impus cu 30-23 în fața lui Ferencvaros.

La finalul partidei, jucătoarele de la Oltchim au izbucnit în lacrimi, s-au luat în brațe și acu făcut celebra horă românească.

Este a treia victorie consecutivă după două eșecuri înregistrate în primele două partide din Grupa Principală. Ultimul meci în care se decide calificarea în semifinalele Champions League se joacă duminica viitoare la Vâlcea cu Krim Ljubljana.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata