Breaking news

Oltchim, a doua înfrângere consecutivă din 2013 în Liga Campionilor

loading...

 Oltchim Râmnicu Vâlcea a luat o bătaie usturătoare duminică, în Grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, de la echipa slovenă Krim Ljubljana.

oltchim - krimEșec lamentabil al jucătoarelor de la Oltchim în partida cu slovenele de la Krim. Româncele au bifat a doua înfrângere consecutivă în Grupele Principale ale Ligii Campionilor, după cea de săptămâna trecută de pe teren propriu cu Ferencvaros. Astfel că se complică foarte mult calificarea româncelor în semifinalele Champions League.

Oltchim a început bine prima repriză conducând cu 3-1, însă s-a văzut egalată în scurt timp de Krim.

În timp ce slovenele au început să joace din ce în ce mai bine, româncele ratau din toate pozițiile, fapt ce le-a permis gazdelor să preia conducerea pe tabela de marcaj.

În minutul 26, Krim a reușit să se desprindă la trei goluri, iar în minutul 28 la 4 goluri, scor 13-9. Nici de la 7 metri româncele nu au reușit să marcheze.

Ionela Stanca a fost faultată pe semicerc și a obținut o lovitură de la 7 metri, ratată de Ada Nechita care a aruncat mingea fix în brațele portarului sloven.

Managarova a reușit să prindă o minge și a pornit pe contraatac reușind să mai reducă din diferență. Astfel că după o primă repriză extrem de slabă, Oltchim a intrat la pauză cu un deficit de 3 goluri, scor 13-10 pentru Krim.

Oltchim a început bine repriza a doua marcând de două ori în trei minute, apropiindu-se la un singur gol de Krim, scor 13-12. Însă slovencele și-au revenit și au marcat două goluri în 20 de secunde.

În minutul 14, Oana Manea a marcat pe contraatac reducând diferența la un singur gol 18-17.

Însă, slovencele s-au repliat și au reușit să se desprindă iar la trei goluri diferență în minutul 16.00.

În minutul 25, Krim s-a desprins la 5 goluri, scor 24-19, și soarta meciului era petlecuită.

După 60 de minute de joc, Krim s-a impus în fața Oltchimului cu scorul de 28 la 24.

Sâmbăta viitoare, Oltchim va juca cu  Zvezda, iar dacă mai vrea să spere la calificarea în semifinale, victoria este obligatorie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata