Breaking news

Oltchim a câștigat Szabella Cup din Ungaria

loading...

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Rm. Vâlcea, vicecampioana Europei, a câştigat sâmbătă turneul internaţional de la Gyor (Ungaria), dotat cu Cupa Szabella, după ce a câștigat toate cele trei meciuri disputate în cadrul competiției.

handbalDebut cu dreptul pentru Oltchim în primul turneu internațional din noul sezon handbalistic. Trei meciuri și tot atâtea victorii, care i-au adus cupa Szabella din Ungaria. După 27-23 cu Vaci NKSE (Ungaria) şi 29-22 cu Hypo NO, Oltchim a învins în ultimul meci pe Gyori Audi ETO, cu scorul de 29-28 (16-13). Pentru vâlcence au marcat Nechita – 4 goluri, Neagu – 6, Stanca – 5, S. Luca – 1, Ardean – 2, Ozel – 3, Puşcaşu Curea – 1, Maier Farcău – 2, Manea – 3, Szucs – 1, Vizitiu – 1.

După turneul de la Gyor, campioana României se va deplasa direct în Germania pentru a disputa, în 18 august, un meci împotriva echipei pe care o antrenează românul Herbert Muller, Thuringer Erfurt.

În perioada 20-22, Oltchim va merge la Schelz, tot în Germania, pentru un nou turneu la care vor mai juca Gyor ETO, Thuringer Erfurt, Metz şi alte două formaţii din prima ligă germană. Oltchim va mai disputa un meci amical în 24 august, tot la Schelz, în compania echipei locale Trier, pentru a-şi încheia “turneul” din Germania, între 27 şi 29 august, la Sika Cup, organizată la Bad Urach.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata