Breaking news

Oleg Protasov, concediat din funcția de antrenor al echipei Astra Giurgiu

loading...

Astra Giurgiu l-a concediat, luni, pe antrenorul ucrainean Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor catastrofale obținute în ultimele luni.

oleg protasovDupă doar cinci luni de stat pe banca tehnică a echipei de fotbal Astra Giurgiu, Oleg Protasov a fost pus pe liber de conducerea clubului.

Despărțirea de antrenorul ucrainean s-a făcut prin intermediul unui mesaj postat pe facebook: Clubul Astra Giurgiu a luat decizia rezilierii contractului antrenorului Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă şi îndepărtarea echipei de obiectivele de performanţă stabilite. Protasov a preluat Astra în octombrie 2014, bilanţul său oficial pe banca echipei noastre fiind de 2 victorii şi 7 egaluri în Liga I, un eşec şi o victorie în Cupa Ligii, o victorie, un egal şi două înfrângeri în grupele Europa League. Clubul Astra îi mulţumeşte acestuia pentru munca sa şi îi urează mult succes în continuare!

În vârstă de 51 de ani, Oleg Protasov a antrenat-o pe Steaua în anul 2005. Ucraineanul îl înlocuise la Astra pe Daniel Isăilă. În 2015, Astra Giurgiu nu a reușit nicio victorie în trei meciuri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata