Breaking news

Olanda s-a calificat în semifinale, după penalty-uri cu Costa Rica

loading...

Olanda este cea de-a patra țară calificată în semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, după ce sâmbătă seară s-a impus cu 4-3, în fața naționalei din Costa Rica, la loviturile de la 11 metri.

olanda - costa rica - mondiale fotbalUltimul sfert de finală disputat de Olanda și Costa Rica s-a finalizat cu penalty-uri.

Portocala mecanică a avut nevoie de lovituri de departajare de la 11 metri pentru a-și asigura calificarea în semifinalele mondialului din Brazilia.

În timp ce Olanda  acontrolat jocul tot timpul și a ratat numeroase ocazii de gol, Costa Rica a jucat defensiv 90 de minute, timp în care nu a avut niciun șut pe poartă și niciun corner.

Astfel că s-a ajuns la reprize suplimentare de joc, unde Costa Rica a avut o singură ocazie spre poarta olandezilor și a obținut un singur corner.

Costaricanii au tras de timp ca să ajungă la penalty-uri, sperând că norocul le va surâde.

Celso Borges a marcat primul gol al partidei, executând bine penalty-ul pentru Costa Rica.

Robin van Persie a egalat scorul la 1-1 pentru Olanda. După care Bryan Ruiz a ratat iar Arjen Robben a făcut 2-1 pentru Olanda.

Geancarlo Gonzalez a executat bine lovitura de la 11 metri și a adus egalarea pentru Costa Rica.

Wesley Sneijder a readus Olanda în avantaj dar Christian Bolanos a reușit din nou egalarea.

Dirk Kuyt a marcat golul patru pentru Olanda, în timp ce eroul din partida cu Grecia, Michael Umana a ratat și Costa Rica a fost eliminată de la mondiale.

Astfel că după 120 de minute de joc, și numeroase ratări incredibile, Olanda se califică în semifinale, după loviturile de departajare. În semifinale va juca cu Argentina pentru un loc în finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata