Breaking news

Octavian Morariu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al COSR

loading...

Octavian Morariu şi-a anunţat marți, demisia din funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) în cadrul Adunării Generale a forului.

octavian morariu - cioLa un an de când a fost reales în funcția de președinte al COSR pentru a treia oară consecutiv, Octavian Morariu și-a anunțat demisia.

În vârstă de 53 de ani, Octavian Morariu a decis să renunţe la şefia COSR pentru a se dedica activităţii din cadrul Comitetului Internaţional Olimpic.

Morariu a fost ales, la 1 aprilie, în Comisia pentru Programul Olimpic şi în Comisia pentru Relaţii Internaţionale ale Comitetului Internaţional Olimpic. El a devenit oficial membru al Comitetului Internaţional Olimpic.

Octavian Morariu a fost ales în funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român la 15 noiembrie 2004, iar apoi reales la 27 noiembrie 2008 şi 28 februarie 2013.

Până la alegerea unui nou preşedinte al COSR, conducerea forului va fi îndeplinită de unul dintre cei trei vicepreşedinţi: Alin Petrache, Nicu Vlad şi Elisabeta Lipă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata