Breaking news

Octavian Ciocan, campion balcanic la înot, a murit duminică în timpul unei petreceri

loading...

Tragedie în sportul românesc. Octavian Ciocan, un tânăr de 18 ani din Brăila, campion balcanic la înot, a decedat în codiții suspecte, duminică seară, la o petrecere organizată de un prieten.

inotatorOctavian Ciocan, a participat, duminică seară, alături de mai mulţi tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, la o petrecere unde au consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat, tânărului i s-a facut rău şi a mers într-o altă cameră, iar la scurt timp a fost găsit de către prieteni în stare de inconştienţă.

Cei prezenți la petrecere au încercat să-i acorde primul ajutor sportivului, însă fără succes.
Astfel că în jurul orei 22:00, tinerii au chemat o ambulanţă, însă cadrele medicale care au ajuns la faţa locului nu i-au mai putut salva viaţa băiatului de 18 ani.

Mama băiatului, ajunsă la faţa locului, a avut şi ea nevoie de ajutorul medicilor de pe ambulanţă, când şi-a văzut fiul fără suflare. Tatăl băiatului este plecat de ani buni la muncă, în Italia.

Octavian Ciocan era campion balcanic la înot, multiplu medaliat la diverse competiţii, el obţinând patru medalii de aur, două de argint şi două de bronz.

Poliţiştii au dechis un dosar penal în acest caz, pentru moarte suspectă. Iar cauza decesului va fi lămurită de medicul legist în urma autopsiei.

Octavian Ciocan era elev în clasa a XII-a B la Liceul cu Program Sportiv din Brăila și activa de doi ani ca membru al Clubului Sportiv “Farul” din Constanta unde era cunoscut drept “Delfinul”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata