Breaking news

O nouă eliminare bombă la US Open. Roger Federer, umilit în semifinale de Marin Cilic

loading...

Legendarul Roger Federer a fost eliminat sâmbătă seară, în mod surprinzător în semifinale la US Open, de croatul Marin Cilic, locul 16 ATP.

roger federer - marin cilic - us open 2014Finala masculină de la US open 2014 va fi jucată după foarte mulți ani, de doi tenismeni calificați în premieră într-o finală de Grand Slam.

După ce japonezul Kei Nishikori l-a eliminat pe Djokovic în prima semifinală, a venit rândul croatului Cilic să producă surpriza în cea de-a doua semifinală.

Elvețianul Roger Federer, al doilea favorit la US Open, a fost umilit efectiv, de croatul Marin Cilic.

Croatul a reușit să îl învingă pe Federer în trei seturi, scor 6-3, 6-4, 6-4, după o oră și 45 de minute de joc.

Era a șasea oară când cei doi jucători se întâlneau pe terenul de tenis și prima dată când croatul s-a impus în fața elvețianului.

„Am mai multă încredere în mine, am simțit mingea, totul a fost bine, și eu sunt bucuros că am jucat atât de bine azi”, a declarat Marin Cilic la final de partidă.

Astfel că pentru prima dată în carieră, croatul va juca o finală de Grand Slam, iar punctele câștigate pentru calificarea în ultimul act îl vor propulsa în top zece jucători la nivel mondial.

Va fi o finală deschisă în care oricare din cei doi jucători pot să câștige, întrucât niciunul nu era cotat să ajungă în finală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata