Breaking news

Novak Djokovic, eliminat în semifinale la Indian Wells, de Juan Martin Del Potro

loading...

Novak Djokovic, numărul unu mondial a fost eliminat sâmbătă seară în semifinalele turneului de tenis de la Indian Wells de către argentinianul Juan Martin Del Potro.

djokovic invins de juan del potroSemifinală superbă la Indian Wells, disputată între Novak Djokovic și argentinianul Juan Martin Del Potro.

Sârbul, Novak Djokovic a bifat sâmbătă primul eșec din 2013, în semifinalele probei de simplu ale turneului de tenis de la Indian Wells.

După ce în sferturile de finală l-a eliminat pe Andy Murray, numărul trei mondial, Juan Martin Del Potro a produs sâmbătă prima surpriză de proporții de la Indian Wells. Argentinianul l-a eliminat pe numărul unu mondial, Novak Djokovic.

Del Potro a pierdut primul set cu 4-6, a revenit însă în joc în setul doi pe care l-a câștigat cu 6-4.

În setul decisiv, Juan Martin Del Potro a reușit să întoarcă rezultatul de la scorul de 0-3. A câștigat trei puncte consecutive și a egalat la 3-3. Djokovik și-a câștigat mai apoi serviciul, la fel a făcut și Del Potro și scorul era perfect egal, 4-6, 6-4, 4-4. Însă, argentinianul a reușit să facă re-brake și mai apoi să își câștige serviciul cu un ace de zile mari, după două ore și 50 de minute de joc.

Este pentru a doua oară când cei doi sportivi se întâlnesc în 2013 pe terenul de joc, după turneul de joc și a noua oară de-a lungul timpului. Șase victorii sunt trecute în dreptul lui Djokovic și doar trei obținute de argentinian.

Finala de simplu masculin de la Indian Wells se va disputa între  Rafael Nadal (locul 5 ATP) și Juan Martin Del Potro (locul 7 ATP).

Învingătorul va primi 1000 de puncte ATP și un milion de dolari, în timp ce învinsul doar 600 puncte ATP și 500.000 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata