Breaking news

Novak Djokovic, eliminat în optimi la Miami de Tommy Haas

loading...

Novak Djokovic, numărul unu mondial a fost eliminat marți seară în optimile de finală ale turneului Masters de la Miami, de către germanul Tommy Haas care a produs marea surpriză de la turneul american.

novak and tommy haasNovak Djokovic a înregistrat marți seară pe tărâm american, al doilea eșec consecutiv din 2013. După ce a fost eliminat în semifinale la Indian Wells de către argentinianul Juan Martin Del Potro, la Miami a părăsit turneul încă din faza optimilor de finală.

Djokovic, principalul favorit al turneului de simplu de la Miami, a pierdut primul set cu 2-6, în doar 28 de minute de joc. Neamțul Tommy Haas, aflat într-o formă de zile mari, și-a câștigat extrem de lejer serviciile.

Nole a început setul doi și mai prost. Și-a pierdut serviciul și în scurt timp s-a văzut condus cu 0-2. După șase puncte pierdute consecutiv, Novak Djokovic a reușit să-și câștige propriul serviciu după 12 minute de joc. Timp în care a avut trei mingi de punct și a anulat alte trei neamțului Tommy Hass.

Câștigarea punctului pe propriul serviciu i-a dat încredere lui Djokovic care a reușit să revină formidabil de la 0-2, la 4-3. Însă neamțul a reușit egalarea la 4-4, a făcut re-brake și s-a impus în final cu 6-4.

Astfel că după o oră și 20 de minute de joc, cu puncte spectaculoase realizate de neamț, Novak Djokovic s-a văzut eliminat din turneu fără să fi câștigat măcar un set în optimile de finală.

Este pentru a șaptea oară când cei doi tenismen se întâlnesc în meciuri directe, patru victorii fiind adjudecate de sârb și trei de neamț.

În sferturile de finală, Tommy Hass va juca cu francezul Gilles Simon.

Pentru accederea în sferturile de finală, neamțul Tommy Hass, are asigurat un cec în valoare de 89,670 de dolari și 180 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata