Breaking news

Novak Djokovic a câștigat turneul de tenis de la Shanghai

loading...

Novak Djokovic a câștigat duminică turneul ATP Masters de la Shanghai, după ce l-a învins în finală pe argentinianul Juan Martin Del Potro.

novak djokovicNovak Djokovic își menține în continuare în palmares turneul turneului Masters de la Shanghai. După ce duminică, l-a învins în trei seturi pe Del Potro. Sârbul și-a apărat titlul cucerit în 2012 după o oră și 32 de minute de joc cu argentinianul.  Nole s-a impus cu scorul de 6-1, 3-6, 7-6(7-3), reușind astfel să își apere cele 1000 de puncte cucerite în 2012.

Trebuie să încep prin a-l felicita pe Del Potro. Meritai acest trofeu, ești o persoană specială și în afara terenului. Îmi pare rău că a trebuit să și-l iau„, a declarat Novak Djokovic la finalul finalei Masters.

La rândul lui, Del Potro l-a felicitat pe Nole: În primul rând aș vrea să-l felicit pe Novak pentru jocul extraordinar de astăzi. Sunt mândru de tine, ai avut un an fantastic. Novak joacă foarte bine și cred că am făcut un spectacol frumos pentru toată lumea. Abia aștept să mă întorc la anul, să îl bat pe Rafa, să îl bat pe Nole.

Câștigarea turneului de la Shanghai nu-i asigură lui Djokovic revenirea pe primul loc, întrucât Nadal a acces în acest an până în semifinale la Shanghai și diferența dintre el și sârb este acum de 310 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata