Breaking news

Nole, blestemat pe cimentul american. A pierdut a doua finală consecutivă la US Open

loading...

Novak Djokovic pare să fie blestemat pe tărâmul făgăduinței. Luni seară pe Arena Arthur Ashe de la Flushing Meadows din New York, Nole a pierdut a doua finală consecutivă.

novak djokovicSârbul Novak Djokovic a pierdut luni  seară, finala de la US Open în fața ibericului Rafael Nadal. A doua consecutivă, după cea din 2012 pierdută în fața britanicului Andy Murray.

Nole a pierdut lejer primul set cu 2-6, după un joc plin de greșeli neforțate. L-a câștigat pe al doilea cu 6-3, dar l-a pierdut în mod dramatic pe al treilea, deși a condus autoritar și a avut meciul în mână.

A fost lovitura de grație pentru Nole care nu s-a mai regăsit deloc în meci și a pierdut setul patru cu un neverosimil 1-6.

La final de partidă, la festivitatea de premiere, cu noduri în gât și distrus de înfrângere, Nole l-a felicitat pe Nadal pentru reușită.

Întrucât a pierdut finala de la US Open, Nole este pe cale să piardă și locul de lider al clasamentului ATP, în acest moment între el și Nadal fiind o diferență infimă de doar 120 puncte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata