Breaking news

Nicu Vlad a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Haltere

loading...

Nicu Vlad a fost reales, marți, în unanimitate, preşedinte al Federaţiei Române de Haltere, al patrulea său mandat consecutiv.

nicu vladNicu Vlad a fost singurul candidat la funcția de președinte al Federației Române de Haltere. În cadrul Adunării Generale de alegeri care s-a desfăşurat marţi la sediul Ministerului Tineretului și Ssportului, Vlad a fost votat în unanimitate.

Din postura de candidat unic, a fost ales în unanimitate şi preşedintele Comisiei de Apel în persoana lui Alexandru Voicu.

Pentru funcţia de vicepreşedinte a fost ales Olimpiu Chindriş, cu 23 de voturi, care l-a devansat pe contracandidatul său Costel Dimofte (6 voturi). Un al treilea candidat la vicepreşedinţie, Ştefan Taşnadi, s-a retras din cursă înaintea votului.

Pentru cele 7 locuri din Biroul federal au fost aleşi următorii: Gheorghe Biriş (18 voturi), Vasile Felecan (15), Anton Fiţi (14), Adrian Chivu (13), Mihai Constantinescu (12), Marian Zăldoi (12) şi Angheluş Beşleagă. Acesta din urmă, la egalitate de voturi cu Petre Becheru în primul tur de vot (9), a câştigat apoi detaşat duelul direct cu 21 voturi faţă de 9.

După alegerea sa, conform statutului, Nicu Vlad i-a confirmat pe Gheorghe Diaconu în postul de secretar general şi pe Virgil Dociu ca director tehnic.

 Nicu Vlad, în vârstă de 49 de ani, campion olimpic în 1984, a fost ales prima oară preşedinte în anul 2000.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata