Breaking news

Nicolae Cristescu, singurul jucător din circuitul RTP care a bifat trei semifinale consecutive!

loading...

Nicolae Cristescu, în vârstă de 22 de ani, pasionat de fotbal, s-a apucat de tenis în urmă cu trei ani, la invitaţia unui vecin. Aşa a luat primul contact cu tenisul de câmp şi de atunci merge peste tot în ţară pentru a participa la turneele de tenis organizate pentru jucătorii amatori.

nicolae cristescuNicolae Cristescu a aflat despre circuitul RTP dintr-o postare pe un grup de facebook. A particpat până acum la toate cele trei turnee desfăşurate în circuitul RTP, fiind singurul jucător care a bifat trei semifinale consecutive. A învăţat singur tenis, antrenându-se cu vecinii de bloc de la Ploieşti.

“Tenis mai urmăream din când în când, încă de când eram mai mic, dar pe primul loc era fotbalul. Într-o vară cam acum trei ani, am început să ies mai des cu un vecin la o partidă amicală de tenis de câmp. Pe urmă am cunoscut şi alţi băieţi cu care am putut să mă antrenez şi a început să îmi placă tot mai mult. Acum a ajuns să îmi placă tenisul mult mai mult decât fotbalulAm aflat despre RTP dintr-un grup de facebook. Mi-a părut interesant sistemul de joc pe care se bazează şi am zis să încerc şi acest circuit. Prima participare a fost destul de bună. Am pierdut în semifinale deşi am fost foarte aproape să pierd încă din primul tur. Nu ştiam neapărat la ce să mă aştept din moment ce era primul turneu RTP ţinut vreodată. Dar organizatorii au pus în fapte reale vorbele pe care le aduseseră despre circuit, înaintea desfăşurării primului turneu“, a declarat Nicolae Cristescu în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

În prezent ocupant al locului doi în clasamentul RTP, la doar 35 de puncte distanţă de primul loc, Nicolae Cristescu vrea să aibă un parcurs cât mai lung la turneul RTP 100 din 18 noiembrie şi să devină în premieră numărul unu RTP.

Întrebat de exclusivNEWS.ro pe când o finală RTP după ce a jucat deja trei semifinale, Nicolae Cristescu a răspuns: cât mai curând sper eu. Mai mult antrenament şi mai multă ambiţie şi o să apară şi finala. Ţinând cont că aş putea să urc pe locul 1 după turneul RTP 100, singurul gând este să ajung mai departe decât am ajuns până acum la primele 3 turnee desfăşurate.

Deţinător al două trofee în alte circuite de amatori, şi admirator al lui Federer, numărul doi RTP, îndeamnă jucătorii amatori de tenis de câmp să participe în circuitul RTP pentru a se convinge singuri despre avantajele şi dezavantajele competiţiei: Să vină măcar la un turneu RTP ca participanţi şi să nu îşi facă păreri după spusele altora. Şi după ce vor participa sunt sigur că mulţi vor dori să revină în circuit şi să participe şi la următoarele turnee. Cu multă muncă şi răbdare, cred că RTP va deveni cel mai bun loc pentru jucătorii amatori de tenis, unde îşi pot etala calităţile de jucători.

Nicolae Cristescu a confirmat participarea la turneul RTP 100 desfăşurat pe 18 noiembrie la Tenis Prim Club din Bucureşti.

Înscrie-te în competiţie şi ai şansa să joci cu liderul RTP. Înscrierile se fac până pe 14 noiembrie, prin email la office@tenispremium.ro. Detalii despre comeptiţie găsiţi pe site-ul oficial RTP, www.tenispremium.ro.

Pentru fiecare jucător nou adus la turneul din 18 noiembrie ce se va desfăşura la Tenis Prim Club din Complexul Strudenţesc Agronomie, primeşti o reducere de 20% din taxa de participare. Dacă reuşeti să îţi convingi cinci prieteni să vină la turneu, nu vei mai achita taxa de participare la RTP 100.

RTP Tenis Open 2017 va include cinci probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt. Probele de simplu vor avea tablou de 32 de jucători, iar cele de dublu câte 16 perechi fiecare.

Alexandrion Grup, Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti sunt sponsorii RTP Tenis Open 2017. exclusivNEWS.ro şi recentnNEWS.ro sunt partenerii media ai turneului!

nicolae cristescu - rtp

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata