Breaking news

Nick Kyrgios, la un pas de a fi suspendat după ce a provocat un uriaș scandal în tenis

loading...

Australianul Nick Kyrgios este la un pas de a fi suspendat din circuitul APT, după ce declanşat scandalul anului în tenis, ca urmare a jignirilor aduse lui Stanislas Wawrinka, în timpul meciului de la Rogers Cup, din Montreal.

nick kyrgiosNervos că a pierdut primul set al partidei cu Wawrinka, la tie-break, australianul a avut o ieșire grobiană, demnă de maidan și nicidecum de un circuit profesionist de tenis.

Nick Kyrgios i-a spus și Stan Wawrinka că iubita lui, Dona Vecick s-a culcat cu prietenul său, conaționalul Thanasi Kokkinakis.

Știi ceva? Kokkinakis i-a tras-o prietenei tale. Îmi pare rău să te anunț, amice”, i-a spus Kyrgios lui Wawrinka.

Tehnica de jignire suburbană a dat rezultat căci elvețianul a pierdut setul doi cu 3-6, iar în cel de-al treilea s-a retras când era condus cu 4-0, acuzând o accidentare.

La finalul meciului, Wawrinka a criticat reacţia pe care a avut-o adversarul său şi a solicitat o reacţie din partea ATP: Nu este nevoie de un astfel de comportament. Sper că ATP va lua o decizie importantă împotriva lui de această dată. Sunt atât de dezamăgit să văd un alt sportiv care să fie atât de lipsit de respect, într-un mod în care nici nu mi-l pot imagina. Ceea ce a spus nu aş spune nici celui mai rău duşman.

Kyrgios s-a apărat, spunând că a fost provocat de al patrulea jucător al lumii: Începuse să devină puţin agasant. În tensiunea momentului, nu ştiu, pur şi simplu am spus-o.

Luni, oficialii ATP probabil că vor reacționa la acest scandal și vor decide ce măsuri vor lua împotriva lui Nick Kyrgios.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata