Breaking news

NESIMȚIRE |Simona Halep nu vrea să vină la BRD Bucharest Open 2015

loading...

După ce în aprilie a refuzat să joace pentru România în Fed Cup, Simona Halep sfidează din nou românii. Jucătoarea refuză să participe la turneul de tenis de la București desfășurat în iulie la Arenele BNR.

simona halepSimona Halep devine tot mai arogantă și indisponibilă pentru români. Așteptată de mii de fani, la turneul de tenis de la București, Simona Halep refuză să participe pe motiv că are un program încărcat. Același motiv invocat și când a refuzat să joace pentru România în Fed Cup, în barajul cu Canada.

În 2014, Simona Halep a câștigat prima ediție a BRD Bucharest Open, iar acum nu vrea să-și apere trofeul.

Proba de dublu feminin a fost cucerită în 2014 de perechea română formată din Alexandra Cadanțu și Elena Bogdan.

Nici Irina Begu nu are plăcerea de a juca acasă pentru fanii români.

Au confirmat participarea la turneu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea. Celor patru românce li s-ar putea alătura și alte jucătoare din România venite din calificări.

“Printre invitațiile pe care Federația Română de Tenis le oferă anul acesta, una va ajunge la Sorana Cîrstea. Totodată, WTA are posibilitatea să ofere încă o invitație unei jucătoare de top. Sperăm ca aceasta să ajungă la Simona Halep, care ar avea astfel șansa să-și apere titlul câștigat în 2014. La fel ca și anul trecut, sunt sigur că vom asista la un spectacol sportiv de calitate, iar publicul românesc va savura o experienţă de neuitat”, a spus George Cosac, președintele FRT.

Pe tabloul principal, simplu, vor participa 32 de jucătoare, iar pe cel de dublu se vor afla 16 perechi.

Federaţia Română de Tenis a preluat de la Federația Ungară de Tenis licenţa pentru organizarea celui mai mare turneu de tenis WTA, din România, pentru încă minimum patru ediții.

Turneul de tenis de la București este organizat în perioada 11-19 iulie 2015, de Federația Română de Tenis sprijinită de Ministerul Tineretului și Sportului, la Arenele BNR din București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata