Breaking news

NESIMȚIRE FĂRĂ MARGINI | Bouchard a refuzat să-i strângă mâna cu Dulgheru la conferința Fed Cup

loading...

Gest impardonabil al canadiencei Eugenie Bouchard după tragerea la sorţi pentru întâlnirea Canada-România din Fed Cup. Sportiva a refuzat să-i strângă mâna româncei Alexandrei Dulgheru.

dulgheru - bouchardNesimţire fără margini din partea canadiencei Eugenie Bouchard. Jucătoarea din Canada a dat dovadă de aroganţă şi superioritate şi a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru în faţa presei.

Întrebată de reporterii Dolce Sport, de ce a refuzat să dea mâna cu românca, Bouchard a spus că nu are nimic cu Dulgheru, motivând refuzul de a îi strânge mâna prin faptul că ea nu crede în ideea de a ura succes înainte de meci.

“Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla”, a declarat Bouchard pentru DolceSport.

Alexandra Dulgheru, vizibil stânjenită de gestul canadiencei a afirmat că a fost surprinsă de reacţia lui Bouchard, dar nu a fost deranjată.

“A fost puţin ciudat, pentru ca ei au spus «shake hands», iar ea nu a vrut. Aşa a decis ea. A fost puţin ciudat momentul, dar fiecare se comportă cum vrea. Poate nu a dat bine pe camera, dar nu ne deranjează”, a spus Alexandra Dulgheru pentru Dolce Sport.

Întâlnirea Canada – România va avea loc sâmbătă şi duminică, la Arena Maurice Richard din Montreal.

Meciurile vor începe de la ora 20.00. Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Francoise Abanda, iar Alexandra Dulgheru va juca în companiei Eugeniei Bouchard, sâmbătă, în prima zi a întâlnirii Canada – România, din Fed Cup, programată la Montreal.

Duminică vor avea loc partidele:

Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) – Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA)

Francoise Abanda (locul 260) – Alexandra Dulgheru (locul 69)

Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann – Andreea Mitu/Raluca Olaru

Învingătoarea va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiţiei, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata