Breaking news

Nemții i-au bătut măr pe englezi și s-au calificat în sferturi

loading...

Fotbaliștii germani au măturat pe jos cu englezii și s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Africa de Sud.

germaniaNemţii au deschis scorul prin Klose, după o eroare imensă a defensivei Angliei, iar Podolski a dublat avantajul “panzerelor” cu un şut din unghi. Englezii au revenit în meci prin golul lui Upson şi au egalat prin Lampard, însă arbitrul nu a văzut că mingea trimisă de mijlocaşul lui Chelsea Londra a depăşit clar linia porţii germane.

În partea secundă, Thomas Muller a reuşit o “dublă” în doar trei minute, după două contraatacuri excelente ale germanilor.

Rivalitatea dintre cele două echipe a început în finala Cupei Mondiale din 1966, singura câştigată de englezi (pe teren propriu). Nemţii s-au răzbunat pentru înfrângerea controversată de pe Wembley patru ani mai târziu, în Mexic, dar şi la Cupa Mondială din 1990, când au învins Angia în semifinalele competiţiei.

Toate cele patru confruntări precedente dintre Anglia şi Germania de la Cupa Mondială se încheiaseră la egalitate după 90 de minute de joc. Germanai va juca în sferturile de finală împotriva Argentinei sau Mexicului, care se vor duela, în această seară (ora 21.30).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata