Breaking news

Naționalele de Gimnastică, organizate impecabil la București

loading...

Organizare impecabilă a Campionatelor Naționale de Gimnastică Artistică la Sala Polivalentă din București, asemeni unui concurs internațional de prestigiu de nivel european.

nationale gimnastica artisticaCampionatele Naționale de Gimnastică Artistică au revenit în București după mai mulți ani de pauză, timp în care s-au ținut la Deva, Sibiu, Ploiești și Onești.

Timp de două zile, sâmbătă și duminică, Naționalele de Gimnastică Artistică au fost găzduite de Sala Polivalentă din Capitală.

Dacă în anii trecuți aparatele erau montate direct pe suprafața sălii de sport, în acest an, ele au fost amplasate asemeni ca la europene și mondiale, pe podiumuri de concurs.

Ceea ce a făcut ca nivelul competiției naționale să fie unul la înălțime. Organizarea a fost aproape perfectă, similară cu cea de la europene, mondiale și olimpiadă. Doar o tabelă electronică mai lipsea ca totul să fie perfect.

Cei mai buni gimnaști din România s-au întrecut timp de două zile pentru titlurile de campioni naționali.

Toată crema dar și viitorul gimnasticii românești a evoluat în fața bucureștenilor.

Învingători au ieșit: Larisa Iordache, aur la individual compus, paralele și bârnă, și argint la sol, Sandra Izbașa aur la sol, Flavius Koczi aur la sol și sărituri și argint la cal cu mânere.

Anamaria Ocolișan aur la sărituri, Ovidiu Buidoso aur la cal, Andrei Muntean aur la inele, Marius Berbecar aur la paralele și Vlad Cotuna aur la bară.

În timp ce Cristian Băţagă, de la CSM LPS Bistriţa, a câştigat în premieră titlul naţional la individual compus.

A fost ultima verificare oficială înainte de Mondialele de Gimnastică din Belgia de la finele lunii septembrie.

Organizarea foarte bună a Naționalelor de Gimnastică Artistică demonstrează că România poate găzdui în viitorul apropiat un Campionat European. De altfel, prima ediție a Europenelor de Gimnastică Feminină s-a desfășurat în anul 1957 la București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata