Breaking news

Nadal și Djokovic s-au calificat în finală la Miami fără să fi jucat semifinale

loading...

Rafael Nadal și Novak Djokovic s-au calificat vineri, în finala probei de simplu masculin din cadrul turneului ATP Masters de la Miami, fără să fi jucat semifinale.

nadal si djokovicFinala de simplu masculin de la Miami se va disputa duminică, între primii doi ocupanți ai clasamentului ATP. Însă, pentru prima dată în istoria turneului Masters de la Miami, în cadrul probei de simplu masculin, nu s-au mai disputat semifinale.

Rafael Nadal și Novak Djokovic își vor disputa trofeul turneului de la Miami, după ce adversarii lor din semifinale au abandonat partidele înainte ca acestea să înceapă, invocând motive medicale.

Kei Nishikori trebuia să joace semifinala cu Novak Djokovic iar Tomas Berdych cu Rafael Nadal. E o situație fără precedent în istoria turneului de tenis de la Miami. Lucru care i-a luat prin surprindere pe organizatori.

Este prima finală MAsters disputată în 2014 de Rafael Nadal cu sârbul Novak Djokovic.

Învingătorul din finala de duminică, pleacă acasă cu un cec în valoare de 787,000 de dolari și 1000 de puncte ATP. În timp ce învinsul va încasa 384,065 și doar 600 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata