Breaking news

Mutu va fi audiat pe 3 Martie

loading...

mutuComitelui Olimpic Naţional Italian anunță printr-un comunicat că “Procurorul Antidoping l-a convocat pentru 3 martie 2010, la sediul de la Stadionul Olimpic din Roma, pe fotbalistul Adrian Mutu, în legătură cu rezultatele pozitive ale controalelor antidoping efectuate în 10 ianuarie 2010 şi 20 ianuarie 2010“.

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina – Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după partida Fiorentina – Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei.

Cotidianul Italian Gazzetta dello Sport a notat, în ediţia de astăzi, că o decizie în cazul Mutu ar putea fi luată la 20 martie. “Avocaţii lui Mutu pregătesc apărarea pentru testele pozitive cu sibutramină de la controalele din 10 ianuarie şi 20 ianuarie. În prima săptămână din martie, Mutu va fi audiat de procurorul antidoping, care va decide dacă-l va suspenda sau nu. În cazul unei suspendări, procurorul va propune perioada descalificării, care va fi apoi evaluată de către Tribunalul Naţional Antidoping (TAN). O decizie finală în acest caz ar putea fi luată în 20 martie“.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata