Mutu scos la vânzare de Fiorentina

loading...

Fotbalistul Adrian Mutu a fost trect pe lista de transferuri a grupării italiene. Decizia clubului AC Fiorentina vine la doar căteva zile după ce l-a sancționat pe jucător cu înjumătăţirea salariului.

mutu-ro1

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni din fotbal după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină,  a fost pus pe lista de transferuri, potrivit presei italiene de joi.

Fiorentina a decis: Adrian Mutu este pe lista de transferuri, chiar dacă internaţionalul român mai are doi ani de contract cu gruparea italiană, până în 2012. Directorul sportiv Pantaleo Corvino a fost clar: «Mutu a făcut o mare greşeală. Vom discuta cu Prandelli, însă un lucru este sigur: viitorul Fiorentinei se numeşte Stevan Jovetici»”, scrie agenţia Ansa.

Şi site-ul calciomercato.com a notat că Adrian Mutu va pleca de la Fiorentina. “Acum s-a sfârşit. Este inutil să ne mai ascundem după deget. Adrian Mutu şi Fiorentina se vor separa. Dacă cineva mai avea dubii, acestea au fost risipite de Pantaleo Corvino, care a spus că viitorul echipei se numeşte Stevan Jovetici. Cu alte cuvinte, la revedere “Il Fenomeno» şi postului său de titular”, scrie calciomercato.com.

Directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, miercuri seară, că Adrian Mutu, căruia i-a fost redus salariul cu 50%, trebuie să conştientizeze daunele produse după ce a fost suspendat nouă luni pentru dopaj. Potrivit presei internaţionale, Adrian Mutu ar urma să ajungă în vară la Fenerbahce sau Galatasaray, în Turcia.

253 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*