Breaking news

Mutu scos la vânzare de Fiorentina

loading...

Fotbalistul Adrian Mutu a fost trect pe lista de transferuri a grupării italiene. Decizia clubului AC Fiorentina vine la doar căteva zile după ce l-a sancționat pe jucător cu înjumătăţirea salariului.

mutu-ro1

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni din fotbal după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină,  a fost pus pe lista de transferuri, potrivit presei italiene de joi.

Fiorentina a decis: Adrian Mutu este pe lista de transferuri, chiar dacă internaţionalul român mai are doi ani de contract cu gruparea italiană, până în 2012. Directorul sportiv Pantaleo Corvino a fost clar: «Mutu a făcut o mare greşeală. Vom discuta cu Prandelli, însă un lucru este sigur: viitorul Fiorentinei se numeşte Stevan Jovetici»”, scrie agenţia Ansa.

Şi site-ul calciomercato.com a notat că Adrian Mutu va pleca de la Fiorentina. “Acum s-a sfârşit. Este inutil să ne mai ascundem după deget. Adrian Mutu şi Fiorentina se vor separa. Dacă cineva mai avea dubii, acestea au fost risipite de Pantaleo Corvino, care a spus că viitorul echipei se numeşte Stevan Jovetici. Cu alte cuvinte, la revedere “Il Fenomeno» şi postului său de titular”, scrie calciomercato.com.

Directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, miercuri seară, că Adrian Mutu, căruia i-a fost redus salariul cu 50%, trebuie să conştientizeze daunele produse după ce a fost suspendat nouă luni pentru dopaj. Potrivit presei internaţionale, Adrian Mutu ar urma să ajungă în vară la Fenerbahce sau Galatasaray, în Turcia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata