Breaking news

Mutu nu mai pupă naționala atâta timp cât Pițurcă este antrenor

loading...

Adrian Mutu își poate lua gândul de la naționala României. Selecționerul Victor Piţurcă a dezvăluit la Digi Sport că, atâta timp cât va mai fi selecţioner, nu îl va mai convoca nici pe Adrian Mutu şi nici pe  Cristian Săpunaru.

adrian mutu si piturcaVictor Pițurcă este foc și pară pe Adrian Mutu despre care spune că reprezintă doar trecutul la națională și nimic mai mult.

“Mutu reprezintă trecutul la echipa națională. Viitorul naționalei sunt Maxim, Grozav, ei trebuie să ducă viitorul. Când am venit eu la națonală, de 8 ani cu Mutu tânăr nu se calificaseră. Am plecat eu și nu s-a mai calificat naționala, apoi am venit și s-a calificat iarăși, ăsta e adevăarul. Mutu a fost un jucător mare și putea fi și mai mare, dar acum reprezintă trecutul. Am trecut cu vederea prea multe, gata, s-a încheiat”, a declarat Victor Piţurcă la Fotbal Club, la Digi Sport 1.

Deşi nu au fost chemaţi pentru amicalul cu Slovacia (1-1), Paul Papp, Gabi Tamaş şi Răzvan Raţ sunt în continuare soluţii pentru naţională, consideră Pițurcă care anunță că nici Săpunaru nu mai pupă convocarea.

“Săpunaru? Nu a venit scrisoarea de la el că ar mai vrea la națională și e prea târziu pentru el acum. Au trecut 3 luni, 4 luni, nu a zis nimic. Asta ce înseamnă, că se mai gândeşte, sau ce? O să mai apară un Papp, un Gabi Tamaș, Raț, sigur că mă gândesc la Raţ”, a completat selecţionerul României.

Mutu s-a supărat rău pe selecționer că nu a fost convocat pentru amicalul cu Slovacia, dar spune că nu are niciun conflict cu acesta.

Între mine şi Victor Piţurcă nu există un conflict, vă imaginaţi conflicte. Ar fi ideal să mi se explice de ce n-am fost chemat, dar fiecare antrenor are stilul lui. Eu sper să fiu sănătos, să joc în continuare şi să-mi intru în formă. În rest, nu depinde de mine, depinde de antrenor„, a spus Mutu la DigiSport.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata