Breaking news

Mutu la un pas de a fi suspendat de FIFA

loading...

Clubul de fotbal londonez, Chelsea a cerut FIFA suspendarea pe termen nelimitat a atacantului formaţiei Fiorentina, Adrian Mutu, până la plata sumei de 17 milioane de euro pe care românul trebuie să o achite grupării londoneze, transmite Mediafax.

31538-adi-mutuChelsea a cerut FIFA suspendarea pe termen nelimitat a fotbalistului  Clubului Fiorentina Adrian Mutu, până la plata sumei de 17 milioane de euro pe care românul trebuie să o achite grupării londoneze, conform deciziei forului fotbalistic mondial, informează presa italiană.

Presa italiană notează că agenţii lui Mutu vor o întâlnire cu Chelsea pentru o mediere, susţinând că “Adrian Mutu nu are aceşti bani”.

La 14 iunie, Tribunalul federal elveţian a anunţat că a respins ca nefondat recursul fotbalistului Adrian Mutu formulat la sentinţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care românul era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro către clubul Chelsea Londra. TAS anunţase, la 31 iulie 2009, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata