Breaking news

Monica Niculescu a ratat calificarea în turul trei la Cincinnati

loading...

 Monica Niculescu s-a bătut singură, miercuri seară, în turul doi la simplu în cadrul turneului Masters de la Cincinnati din Statele Unite.

monica niculescuAjunsă pe tabloul principal după retragerea Soranei Cîrstea, Monica Niculescu a trecut în primul tur de belgianca Yanina Wickmayer, însă în turul doi a fost învinsă de Caroline Wozniacki.

Practic românca, și-a tăiat singură craca în partida cu daneza, întrucât a ratat șanse uriașe de a câștiga primul set.

Monica Niculescu a pierdut primul set pe mâna ei, deși a avut numeroase ocazii să-l câștige. A condus cu 3-1, scor la care a ratat o nouă minge de brake. După care s-a văzut egalată de daneză, la 4-4.

Și la acest scor, românca a obținut trei mingi de re-brake, însă nu a reușit să fructifice niciuna din ele, astfel că daneza a preluat pentru prima dată conducerea cu 5-4. Monica Niculescu a urmat la sericiu și deși avea două mingi de game, le-a ratat pe ambele iar Caroline Wozniacki a câștigat primul set cu 6-4, după o oră și 18 minute de joc.

Românca a debutat cu dreptul în setul doi, reușind brake-ul. Din păcate, Monica și-a pierdut la zero, serviciul, astfel că daneza a egalat scorul la 1-1.

Românca a continuat jocul prost și ezitant, astfel că la scorul de 2-3, și-a pierdut serviciul, iar daneza s-a distanțat la 4-2 și mai apoi la 5-2. După o oră și 59 de minute de joc haotic și inconstant, românca a cedat și s-a recunoscut învinsă de daneză, cu scorul de 4-6, 2-6.

Pentru accederea în turul doi, Niculescu are asigurat un cec în valoare de 12.200 de dolari și 70 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata