Breaking news

Monica Niculescu și Raluca Olaru s-au calificat în semifinale la dublu la Hobart

loading...
0 5

Monica Niculescu și Raluca Olaru s-au calificat joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de tenis de la Hobart, Australia, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

monica niculescu - raluca olaru - hobartMonica Niculescu și Vitalia Diatchenko s-au impus joi, în sferturi de finală, în fața perechii formate din Jana Cepelova și Alicja Rosolska.

Niculescu și Diatchenko și-au adjudecat victoria extrem de rapid în doar 52 de minute de joc, în două seturi, scor 6-3, 6-0.

Monica Niculescu, deținătoare a trofeului la dublu în 2014, alături de Klara Koukalova, va juca în semifinale cu perechea formată din Ajla Tomljanovic și Heather Watson.

Raluca Olaru care face pereche la Hobart cu Lara Arruabarrena, s-a calificat și ea în semifinale. După ce în sferturi perechea româno-iberică a eliminat cuplul format din Silvia Soler și Maria Teresa Torro, în trei seturi, scor 6-2, 3-6, 10-6.

În semifinale, Raluca Olaru și Lara Arruabarrena vor juca cu perechea formată din Kiki Bertens și Johanna Larsson.

Dacă Olaru și Niculescu, trec de semifinale, vor fi adversare în finala de sâmbătă.

Calificarea în semifinale le asigură româncelor câte un cec în valoare de 3435 de dolari/per echipă și câte 110 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata